Referencie

Tu je zoznam niektorých webov a eshopov na ktorých sme spolupracovali , prípadne spolupracujeme dodnes. Na týchto projektoch sme sa venovali tvorbe webov, SEO, PPC reklame na google a sociálnych sieťach. Na niektorých projektoch stále aktívne tvoríme texty, prípadne spravujeme sociálne siete.

Na eshope www.najdrezy.sk s granitovými drezmi sme pracovali na tvorbe a dizajne webu, nastavili sme SEO stratégiu, spustili sme reklamu pre Google, nastavili sme Heureku, budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu a správe sociálnych sietí.

Na eshope www.modernidrezy.cz s granitovými drezmi sme pracovali na tvorbe a dizajne webu, nastavili sme SEO stratégiu, spustili sme reklamu pre Google, nastavili sme Heureku, budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu a správe sociálnych sietí.

Na webe www.elektrickykrb.sk  sme pracovali na tvorbe a dizajne webu, nastavili sme SEO stratégiu, budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu.

Na eshope www.cukrarskykurz.sk s kurzami pre cukrárky sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu.

Na eshope www.sladkysvet.sk s kurzami pre cukrárky sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu a správe sociálnych sietí.

Na eshope www.ideabox.sk s darčekovými debnami pre mužov sme nastavili sme SEO stratégiu a pripravili sme grafiku produktov. Implikovali sme chatovaciu bublinu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu a správe sociálnych sietí.

Na eshope www.ideabedna.cz s darčekovými debnami pre mužov sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Implikovali sme chatovaciu bublinu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu a správe sociálnych sietí.

Na online magazíne www.manforum.sk s článkami pre mužov sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na tvorbe článkov a správe sociálnych sietí.

Na lifesylovom online magazíne www.24time.sk s článkami pre mužov aj ženy sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na tvorbe článkov.

Na online magazíne www.tipnadarceky.sk s tipmy na darčeky pre mužov a ženy sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na tvorbe článkov.

Na online magazíne www.darkovetipy.cz s tipmy na darčeky pre mužov a ženy sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na tvorbe článkov.

Na webe interiérového štútia www.ideainterier.sk s ponukou kuchynských liniek a vstavaných skríň sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na copywritingu a správe sociálnych sietí.

Na online magazíne www.zariadujemedomov.sk s databázou výrobcov nábytku sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Budujeme linkbuilding a naďaľej spolupracujeme na tvorbe článkov.

Na eshope www.darcekyoriginal.sk s darčekovými debnami pre mužov sme pracovali na tvorbe a dizajne webu a nastavili sme SEO stratégiu. Implikovali sme chatovaciu bublinu. Budujeme linkbuilding a naďalej spolupracujeme na copywritingu.

Návrat hore