Úprava fotografií po montáži pomocou umelej inteligegncie

úprava nedostatlov po montáži malej kuchynskej linky

Nástrojov na úpravu fotografií je veľa a neustále pribúdajú. Otestoval som niekoľko z nich a vybral som víťaza, ktorý je ZDARMA ak nepotrebujete hromadne upravovať veľké množstvo fotografií, je jednoduchý a dokáže generovať výsledok v dobrej kvalilte.

Úprava fotografií pomocou ADOBE firefly.

  • ak máte účet na google, tak zaregistrovanie trvá pár sekúnd
  • vo verzii zdarma máte 25 úprav mesačne, čo stačí na 3-6 fotografií (podľa toho aký ste náročný)
  • ak potrebujete viac úprav, existujú aj platené verzie od 5,50€ mesačne
  • ADOBE Firefly nemení veľkosť ani kvalitu fotografie
  • po uložení obrázka ostáva v rohu na fotke malé logo „ADOBE firefly“, ale dá sa jednoducho orezať
vymazanie vecí z pracovnej dosky a z chladničky po montáži kuchynskej linky
vymazanie vecí z pracovnej dosky po montáži kuchyne

Video odstránenia nedostatokov

Po montáži kuchyne ostala na dvierkach lepiaca páska, ktorá držala nalepené dvierka. Firefly si s tým poradilo za pár sekúnd. Video nie je zrýchlené a trvá len niečo cez jednu minútu.

Ako to robím ja

Ja osobne používam na takéto úpravy Photoshop v platenej verzii, ktorý funguje viac menej rovnako. Tento nástroj využívame na úpravu fotografií vo viacerých projektoch, ale ak by som mal len upravovať pár fotografií mesačne ako výrobca nábytku, tak by som pracoval s ADOBE Firefly vo verzii zdarma, prípadne v minimálnej mesačnej verzii za necelých 6 euro.

Autor článku

Moje meno je Ivan Šedík, v oblasti nábytku sa pohybujem od roku 1999 a v oblasti online marketingu som od roku 2010, kde sa zameriavam hlavne na organickú návšvtevnosť tzv. SEO. Takže popri navrhovaní interiérov a plánovaní výroby sa venujem aj niekoľkým e-shopom a internetovým projektom, na ktorých si overujem svoje vedomosti a tie potom viem posunúť klientom. Najnovšie sa venujem aplikovaniu umelej inteligencie do tejto oblasti.

V prípade otázok ma kontaktujte na info@ivansedik.sk

Spolupráca s výrobcami nábytku

DigitalHouse ponúka možnosti spolupráce s výrobcami nábytku. Môžete využiť možnosti ZDARMA: krátku konzultáciu, zaradenie do online portálu, získanie článkov a odporúčaní pre výrobu a predaj nábytku. Prípadne sa môžete informovať o ďaľších možnostiach spolupráce. Viac info na mail: info@digitalhouse.sk alebo si pozrite podrobnejší rozpis: tu

Návrat hore