Spolupráca s výrobcami nábytku

Našou špeciaizáciou je kombinácia online-marketingu a zariaďovania interiérov. Vieme sa s vami rozprávať o optimalizácii vyhľadávania ale aj o technickom navrhovaní kuchynskej linky. Využívame túto kombináciu vedomostí na projekty ako napríklad online databáza stolárov, eshop s drezmi alebo spravovanie webov a kampaní výrobcov nábytku. Rovnako vieme konzultovať 3D vizualizácie interiérov a využitie umelej inteligencie v danej oblasti.

Služby zdarma

  • Registrácia do zoznamu výrobcov nábytku

Na portáli www.ZariadujemeDomov.sk budujeme databázu výrobcov nábytku. Jedná sa o projekt, ktorý budujeme v zmysle najlepších praktík pre umiestnenie v Google (tzv. SEO), takže v niektorých lokalitách bude vysoká pravdepodobnosť zobrazenia vašej firmy pre koncového spotrebiteľa. Bezplatne vás do nej zaradíme, čím získate odkaz na vašu stránku a umiestnime tam vaše telefónne číslo, takže zákazníci kontaktujú priamo vás a nemusia sa registrovať, prípadne vypĺňať nejaké formuláre na našom portáli.

  • Jednorázová 30 minutová konzultácia

Pri tejto konzultácii (či už online alebo telefonicky) si s našim konzultantom môžete prejsť vaše potreby. Konzultovať je možné ako online služby (reklama, web, SEO, recenzie), tak i stolárske veci (3D vizualizácia, CNC,  nárezové plány).
  • Štúdie a články z oblasti stolárstva

Z oblasti online marketingu máme vypracovaných viac článkov a štúdií, ktoré publikujeme v našom blogu, ale môžete ich dostávať priamo čerstvé do mailu. Stačí sa zaregistrovať pre odber mailov:

Služby platené

Ponúkame aj platené možnosti spustenia a spravovania kampaní, s tým že máme pravidlo, že v jednom okrese nespolupracujeme s viacerími klientami (výnimkou je Bratislava a Košice). Kompletnú ponuku našich služieb nájdete v menu SLUŽBY. Možností spolupráce je mnoho od správy kampaní na Google a sociálnych sieťach až po správu webu. V prípade záujmu nás kontaktujte na niektorom z našich kontaktov

Blogové články a prípadové štúdie

Ponúkame cenné informácie a skutočné príklady. Naše blogové príspevky sa zameriavajú na najnovšie trendy, tipy a stratégie v digitálnom marketingu, umožňujúc vám zostať na čele inovácií a využiť najnovšie techniky pre váš biznis. Prípadové štúdie zobrazujú reálne výsledky, ktoré sme dosiahli pre našich klientov, poskytujúc vám jasnú predstavu o tom, ako môžu naše služby prispieť k rastu a úspechu vášho podnikania. Tieto zdroje slúžia nielen na vzdelávanie, ale aj na inšpiráciu, pomáhajú vám pochopiť, ako aplikovať účinné marketingové stratégie vo vašom vlastnom kontexte.

Spravili sme úkážkový model platenej google reklamy pre interiérové štúdio v Dubnici nad Váhom. Snažili sme sa spraviť kampaň čo najjednoduchšie a najprehľadnejšie, aby sme to mohli prezentovať ľuďom, ktorý sa online marketingu nevenujú

Máte po montáži nábytku kopec fotiek, ale nedajú sa použiť pretože sú na nich nedostatky. Existujú nástroje, ktoré vymažú nedostatky a fotka bude použiteľná do vášho portfólia.

Návrat hore